Отвори на български език Open in english
Нова регистрация
Играй като Гост

Често задавани въпроси - намерете отговорите на това, което Ви вълнува

Топ играчи на Генерал за месеца

262 т. duci G
237 т. Иван
198 т. mimiR
159 т. mitkodelibaltov

Топ играчи на Ямс за месеца

866 т. Иван
829 т. duci G
786 т. mimiR

Често Задавани Въпроси

Как да се регистрирам в Ролантида ?
Покажи отговор
За да се регистрирате в Ролантида вие трябва да натиснете върху зеления бутон "Нова регистрация" , който се намира на лентата в горната част на сайта или можете да изберете регистрация с Facebook. При натискането му ще ви се отвори прозорец в който да попълните своите данни и при изпращане регистрацията е завършена.
Как да се регистрирам с Фейсбук?
Покажи отговор
Регистрацията с Фейсбук става чрез натискане на бутона "Вход с Facebook" в лентата на сайта. След това ще ви излезе прозорец, в който да потвърдите желанието си и да споделите нужната информация.

Информацията, която получаваме от вас се ограничава само и единствено до вашето фейсбук име, вашият мейл и вашето Id на профила. Никаква друга информация не може да бъде вземана или използвана от вашият фейсбук.
Забравих своята парола. Как да си я възстановя?
Покажи отговор
Ако сте забравили вашата парола вие можете да поискате нова от този линк : Вземи нова парола. При неуспешен опит за вход в акаунта си , също ви излиза съобщение за това как да генерирате нова парола.
Къде мога да видя класирането си ?
Покажи отговор
Здравейте , за да видите класирането изберете от менюто опция " Класиране " . Там имате възможност да преглеждате играчите подредени по най-висок резултат. Ако не сте на първата страница , може да изиграете една игра и да разбиете рекордите :) Успех
Мога ли да поканя приятели в света на Ролантида ?
Покажи отговор
Сайтът е с отворена регистрация за всеки желаещ. А дали можете да ги поканите? - Разбира се , че можете и трябва да го направите. Нека се съберем повече готини хора и да се забавляваме много.
Паролата ми запазва ли се? Как така ще ми виждате паролата ?
Покажи отговор
Вашата парола не се запазва директно на нашият уебсайт. Тя се записва криптирана на нашият уебсайт и ние не я виждаме. Тази парола не може да се декриптира и при логин тя се криптира отново и се сравнява със запаметения криптиран запис. Ние НЕ виждаме вашата парола и не можем да я използваме.
Как да задам нов въпрос към администраторите?
Покажи отговор
Ако не можете да намерите отговор на своят въпрос сред показаните по-горе ни изпратете мейл с разяснение относно Вашето питане. Нашите администратори ще Ви отговорят максимално бързо и ще се постараят да обяснят детайлно необходимата информация.
Нашата ел.поща е : admin@rollantida.com . Можете да ни пишете по всяко време и ще получите отговор в рамките на следващите 24часа.
Необходим ли ми е интернет , за да играя?
Покажи отговор
Отговорът е Да! За да играете нашите игри Вие се нуждаете от интернет връзка , тъй като данните се запазват и проверяват от нашият сървър.
Ако изляза по средата на играта ми , какво ще стане?
Покажи отговор
Ако прекъснете Вашата игра не се притеснявайте, защото Вашият прогрес се запаметява на сървъра в реално време. Това означава , че можете да си играете спокойно. А ако шефа влезе в стаята , докато играете просто затворете прозореца (Alt+F4) и си продължете играта по-късно. 
Потребителско име: *
E-mail: *
Въведете парола: *
Повтори паролата: *
Въведи кода от картинката *
Полетата отбелязани с * са задължителни!
Имате 1 ново съобщение