Отвори на български език Open in english
Нова регистрация
Играй като Гост

Често задавани въпроси - намерете отговорите на това, което Ви вълнува

Топ играчи на Генерал за месеца

265 т. duci
257 т. mimiR
239 т. zuzu
233 т. Иван
183 т. mitkodelibaltov

Топ играчи на Ямс за месеца

816 т. mimiR
776 т. duci
760 т. Иван
588 т. zuzu

Често Задавани Въпроси

Как да се регистрирам в Ролантида ?
Покажи отговор
За да се регистрирате в Ролантида вие трябва да натиснете върху зеления бутон "Нова регистрация" , който се намира на лентата в горната част на сайта или можете да изберете регистрация с Facebook. При натискането му ще ви се отвори прозорец в който да попълните своите данни и при изпращане регистрацията е завършена.
Как да се регистрирам с Фейсбук?
Покажи отговор
Регистрацията с Фейсбук става чрез натискане на бутона "Вход с Facebook" в лентата на сайта. След това ще ви излезе прозорец, в който да потвърдите желанието си и да споделите нужната информация.

Информацията, която получаваме от вас се ограничава само и единствено до вашето фейсбук име, вашият мейл и вашето Id на профила. Никаква друга информация не може да бъде вземана или използвана от вашият фейсбук.
Забравих своята парола. Как да си я възстановя?
Покажи отговор
Ако сте забравили вашата парола вие можете да поискате нова от този линк : Вземи нова парола. При неуспешен опит за вход в акаунта си , също ви излиза съобщение за това как да генерирате нова парола.
Къде мога да видя класирането си ?
Покажи отговор
Здравейте , за да видите класирането изберете от менюто опция " Класиране " . Там имате възможност да преглеждате играчите подредени по най-висок резултат. Ако не сте на първата страница , може да изиграете една игра и да разбиете рекордите :) Успех
Мога ли да поканя приятели в света на Ролантида ?
Покажи отговор
Сайтът е с отворена регистрация за всеки желаещ. А дали можете да ги поканите? - Разбира се , че можете и трябва да го направите. Нека се съберем повече готини хора и да се забавляваме много.
Паролата ми запазва ли се? Как така ще ми виждате паролата ?
Покажи отговор
Вашата парола не се запазва директно на нашият уебсайт. Тя се записва криптирана на нашият уебсайт и ние не я виждаме. Тази парола не може да се декриптира и при логин тя се криптира отново и се сравнява със запаметения криптиран запис. Ние НЕ виждаме вашата парола и не можем да я използваме.
Как да задам нов въпрос към администраторите?
Покажи отговор
Ако не можете да намерите отговор на своят въпрос сред показаните по-горе ни изпратете мейл с разяснение относно Вашето питане. Нашите администратори ще Ви отговорят максимално бързо и ще се постараят да обяснят детайлно необходимата информация.
Нашата ел.поща е : admin@rollantida.com . Можете да ни пишете по всяко време и ще получите отговор в рамките на следващите 24часа.
Необходим ли ми е интернет , за да играя?
Покажи отговор
Отговорът е Да! За да играете нашите игри Вие се нуждаете от интернет връзка , тъй като данните се запазват и проверяват от нашият сървър.
Ако изляза по средата на играта ми , какво ще стане?
Покажи отговор
Ако прекъснете Вашата игра не се притеснявайте, защото Вашият прогрес се запаметява на сървъра в реално време. Това означава , че можете да си играете спокойно. А ако шефа влезе в стаята , докато играете просто затворете прозореца (Alt+F4) и си продължете играта по-късно. 
Потребителско име: *
E-mail: *
Въведете парола: *
Повтори паролата: *
Въведи кода от картинката *
Полетата отбелязани с * са задължителни!
Имате 1 ново съобщение